dissabte, 3 d’octubre del 2009

El BlocDelTauró demana la dimissió del President Camps.

Davant les últimes investigacions aparegudes que evidencien els casos produïts de corrupció per desviament de diners públics i de financiació il.legal del Partit Popular del País Valencià, El BlocDelTauró demana, de manera solemne, la dimissió immediata del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, señor Francesc Camps i Ortiz i la convocatoria d´eleccions anticipades.
Des de El BlocDelTauró es considera que si, com diuen moltes veus, la corrupció és genralitzada –cosa que ens neguem a avalar-, almenys als que enxampen in fraganti, com és el cas del nostre President, deurien de manera fulminant abandonar la política, només pel fet de mantindre una certa salut democràtica.
I posats a demanar, també demanem la dimissió de Ricardo Costa. Esta dimissió li la demanem per tindre la veu més coenta de tota la mediterrània, per ser un “pijo” i damunt presumir de ser-ho i, per supost, per estar implicat en tots els casos de corrupció que afecten al govern de la Generalitat Valenciana.

4 comentaris:

  1. Jo el que veig és que el màxim perjudicat en tot açò és la imatge de la Justícia com a poder separat. De polítics corruptes sempre hi ha hagut i sempre hi haurà, però l'evidència de que alguns jutges estan comprats crea una desconfiança en l'opinió pública que tardarà anys en sanar-se.

    Per cert, Camps pareix el senyor Burns en eixa foto.

    ResponElimina
  2. ai! no se suposava que sense separació de poders no era vàlida la democràcia? Que passaria si Montesquieu alçara el cap?
    Podriem tindre la intenció de pensar que estos temes estaven superats i que nosaltres som una societat políticament ben organitzada, però mirant el panorama que tenim, seria d´ingenus fer-ho.
    Posats a compara-lo, el Camps no sols li sembla a Burns a la foto. cada cop li sembla més també amb l´actitud...

    ResponElimina
  3. i mes d'un rabios,fotense i els altres gaudint de les seves rabietes.AMUNT PACO CAMPS!!!!!!encara que dimiteixca,anem a guanyar igual.voy hablar en el idioma de todos los españoles(cataluña incluida,ya que es españa tanbien) CAMPS presidente vitalicio del reino de valencia.

    ResponElimina
  4. Per què no dius qui eres? per què t´amagues? et dona mal rotllo que sàpiguen que tens idees fatxongues?

    ResponElimina