dijous, 13 de gener del 2011

imatge feta art, 5: el KO

esta espectacular fotografia es va treure durant en el moment en que Cassius Clay li feia el KO a Cleveland Williams, en l´any 1964. Impressionant.

17 comentaris:

  1. Jo no veig gens d'art en la fotografia: és molt comú que en aquest esport hi haja una càmera zenital seguint el combat.

    ResponElimina
  2. ai! doncs jo la veig molt xula, no?

    ResponElimina
  3. sembla que l'àrbitre estiga pegant-li mossos a la cama del boxejador KO!!! jajajaja!!! The Walking Dead????!!!! Jajajaja!

    ResponElimina
  4. Sóc nou en aquest bloc i acabe de llegir l'entrada sobre les bodes escrita pel tibu i per ricard. Sols he de dir-vos, tibu i ricard, que escolteu la cançó de Fangoria "Criticar por criticar". Vos bé que ni feta a medida... Que jo sàpiga, els que es casen no fan mal a ningú i ho cel.lebren amb molta il.lusió. Vosaltres no sou ningú per a criticar els casaments d'eixa manera. Per què no critiqueu també als vostres pares, que també es casaren? O es que ells se salven? Hipòcrites. Poseu-se un espill davant i pegueu-se una volteta abans de parlar. Quina gent per favor... Ah! I no es molesteu en contestar que no tinc que tornar a passar per ací. Panda de criticons!

    ResponElimina
  5. Cert, els que es casen no fan mal a ningú, excepte si te conviden.

    Per cert, la foto molt xula.

    ResponElimina
  6. Gent de Fortaleny i familiars de ricard: quan es caseu no el convideu... Diu que a ell li fan mal si el conviden a les bodes. Que m'entere jo de que vages a alguna boda... Res m'agradaria més que el teu germà es casara!!! Jajajaja!!! Ho has pensat? Ahí no tindries més ous que anar. Quina hipocresia... I per cert, si te conviden, no vages i punto, però deixa que la gent es case tranquil.la i no critiques per criticar. Que asco de gent de veritat...

    ResponElimina
  7. Compartisc el que ha dit algú per ahí dalt, igual la foto no és art, igual s´ha fet a boleo, però cal reconèixer que la imatge és fantàstica. Espectacular.

    Ah! acabe de llegir l´article eixe de les bodes gràcies a l´esment de l´anònim. L´article em pareix molt bo!

    ResponElimina
  8. molt bé. tú, damunt, dóna'ls ales...

    ResponElimina
  9. ei que vols xe? si l´he vist xulo i incissiu, però respectuós no ho puc dir? no cal agarrar-se tan a fort les coses. A mi m´agrada...

    ResponElimina
  10. Com mola Tibu, fiques una foto innocent i es torna a organitzar lio!!! Com ho fas??
    Per cert, m'ha encantat la foto, potser per la meua ignorància de que n'hi ha sempre una càmera dalt en boxeo però crec que és espectacular com han dit.
    ale!! au cacau!!

    ResponElimina
  11. Take it easy!!! I la sang al 10!

    I si jo el veig molt poc respectuós, ofensiu i fora de lloc, ¿no ho puc dir? Ací sols caben els comentaris pelotes o què????

    ResponElimina
  12. tranquils, no se sulfureu. Si el xic anònim pensa això de l´article de Ricardet, benvingut siga. Ací caben totes les opinions, a favor i en contra, públiques i anònimes, faltaria més!
    Anònim, ets benvingut al bloc!

    ResponElimina
  13. responc a la pregunta que feia emea del "com ho fas, tibu?" intentant encertar la resposta correcta... l'anònim eres tu tibu, eres tu!!
    bss

    ResponElimina
  14. Ei quins pebrots! a les bodes solament faltaria que et convidaren i te PEGAREN .Ja te collons que te"conviden" i hages de PAGAR o traduïsc fer ESTRENA -per cert et marquen el preu- i damunt te pegaren una bescollada i ale a pagar i a fer bona cara

    ResponElimina