dimecres, 3 de novembre del 2010

la febra dels lipdub: Vic

S´han posat de moda i jo n´estic content. I ho estic perquè els resultats que s´aconsegueixen són magnífics. Res més lluny de la cutror que envaeix el nostre món. I amb l´afegit que és fet per gent no professional i desinteresadament. Estos lipdub són una gràcia.

Mireu els que ha enregistrat la gent de Vic per reclamar la independència dels Països Catalans. La cançó és "la flama" dels Obrint Pas. Una cosa molt ben feta.

6 comentaris:

  1. està de puta mare!!!!!!!!
    enhorabona a la gent de Vic!

    ResponElimina
  2. Si una bandera és una senyal d'una nació o la unió d'un poble... que passa si un poble o una 'nació' té, almenys, mes de tres banderes com veig en este vídeo?

    Ademes... eixes cares em sonen molt... no són els que es van manifestar en 'Salvem el Cabanyal'?

    ResponElimina
  3. Me sona que els de Vic han aconseguit el rècord Guiness amb este Lipdub, el de més participació en un lipdub, crec. Està de puta mare el vídeo i també emociona a la gent currant-s´ho per temes socials. LA gent. alguna volta, no està tan adormida...

    ResponElimina
  4. Està genial aquest lib dup, és impressionant que tota la gent s'unisca per fer això, mola mogolló!!!

    ResponElimina
  5. Tibu, canvia el color del fons (el negre) perquè quan lliges el bloc més de, anem a dir 1 minut, i apartes la vista després, ho veus tot a ratlles! Jo pense que un fons més claret aniria millor. A més, pareix que el bloc estiga de dol!!!

    Per altra banda, quasi tots els temes que tractes al bloc són d'àmbit polític... Es fa avorrit i tot. Per què no donar-li un caire literari, científic, divulgatiu,... No sé, em venen al cap mil temes molt més útils i interessants que la política. L'objectiu de la política, al fi i al cap, és vendre fum, no sé si m'entens.

    Salutacions anònimes.

    ResponElimina