dimecres, 16 de març del 2011

Solidaritat amb el Japó.

els amics japonesos estan patint molt. I es veu que la cosa durarà temps. Davant això el Blocdeltauró vol fer un gest de solidaritat davant del seu sofriment.

De pas, si algú dels que llegiu estes lletres teniu influència, demaneu de la meua part que ens tanquen la central nuclear de Cofrents.

5 comentaris:

  1. jo també em solidaritze amb els japonesos.

    ResponElimina
  2. Qui pot deixar d´ésser solidari de les desgràcies humanes conseqüència de catàstrofes naturals? Però, aquest model de societat, consumidora i depredadora, per la mires per on la mires, genera a diari infinites desgràcies que, interessadament, els poders econòmics ens amaguen,: morts de fam de xiquets i grans, explotació infantil i gran, invassió dels pobles pobres per els rics per furtar-los les seus cobdiciades matèries primes, morts d´innocents a trets o per "danys colaterals", morts per falta d´assistència sanitària, legió d´aturats, uns pocs cada vegada més rics mentre milions i milions de persones cada vegada són més pobres, i ja s´han preocupat , "ells": qui maanen, de que també cada vegada més dòcils, però com no estan relacionats amb "causes naturals" ningú ens demana la solidaritat ni la indignació ni menys el dret a la revolta.
    Solidaris, sí, però no hi ha prou amb la solidaritat circunstancial i/o puntual. Solidaris permaments, sí. Però tampoc n´hi ha prou. Cal afegir i lluitar perquè UN ALTRE MÓN SIGA POSSIBLE.

    ResponElimina
  3. El major beneficiat de la tragèdia del Japó ha sigut desgraciadament Gadafi ja que abans el seu genocidi era titular de tots els periòdics i ara sòls ocupa un cantonet de la portada.
    Tinc VERGONYA de formar part de la mentida que és Europa. Mentre un dictador mata i detrossa al seu poble, nosaltres i els americanets (que es vanaglòrien de ser els llibertadors del món civilitzat) , mirem cap a altre costat.
    Mort als dictadors
    pd: quan cau un dictador ho celebre fent-me una cervessa. Espere fer-me'n una a la salud d'ell dintre de poc.
    Rafa

    ResponElimina
  4. altre món és possible? realment altre món és possible? és que molt hauria de canviar este per aconseguir-ne un altre. no ho cregueu? moltes voltes penses que este és el món i no en podem tindre altre, açò és el que hi ha. Qué és el que far fer per tindren altre? Els amics musulmans semblava que havien començat a canviar el "seu" món, Podriem nosaltres fer com ells? o tan sols serà un maquillatge? en fi...

    ResponElimina
  5. Amic Pau:
    me solidaritze totalment en els plantejaments de "moco"i estic convençut com ell de que UN ALTRE MON ES POSSIBLE .Sense ganes de ser apocalíptic sino esperançat,crec que eixe atre món está gestant-se,encara que el part será doloros per el tancament i l´egoisme de l´èsser humá.Japó es un avís ,com altres,de que no anem per bon camí,maltractem la terra,explotem als mes febles i menyspreem el senti ´de fraternitat universal:TOTS ANEM EL EL MATEIX BARCO.Espere per les generación que venen darrere que reflexionem y cambiem d´actituts.
    un abraçada, Manuel.

    ResponElimina