dimecres, 22 de setembre del 2010

No m´agraden els videoclips

Mai m´han agradat mai. Cap ni un. Ni el Thriller de Michael Jackson. Ni tan sols els dels Beatles, dels qui fins i tot he perdut el sentit crític i tot el que fan m´agraden, però no els vídeos musicals. Però hui tot això ha canviat. Acabe de vore un clip que m´ha encantat. És una cosa d´allò més dolça. Digna d´una entrada al BlocDelTauró. És el Wa Yeah, dels mallorquins Antònia Font. És un Lipdub, un cançó enregistrada de manera espontànea i per un cabàs de gent.

Ací vols el deixe, és una autèntica passada:

7 comentaris:

  1. Yo sempre et faig vore coses interessants... xD per a quan fem un libdup en Fortaleny? jo m'acople perque a València ho veig complicat....

    ResponElimina
  2. Una cosa no és modernilla fins que no té un nom en anglés, en aquest cas "lib dup" (doblatge de llavis). Estic segur que la gent es mataria per traure llenya si es diguera "cremaoring".

    PD: El video està xulo, això sí.

    ResponElimina
  3. Molt de modernillo, Tibu, però els diumenges en Telecinco o no sé quin canal es passen la vesprada fent vídeos d´eixos.

    Cris.

    ResponElimina
  4. Eyy Tibu... no entiendo la letra... ¿eso es una manifestación del "NO A LA GUERRA", del "XUQUER VIU", del "DEFENSEM EL CABANYAL" o del "NO ALS TOROS"...? lo digo porque he reconocido la bandera que siempre se suele llevar en las manifestaciones. ;)

    ResponElimina
  5. quina lletra no coneixes? la del banc?
    ai Cris que cabota eres! et vaig dir que no estava xulo perquè eren els primers en fer-ho, està xulo perquè està xulo, ja està. Sé que no està novetat però tampoc era novetat el que feia Velazquez o Ausiàs Marc i estava ben xulo.
    que dieu?

    ResponElimina
  6. Si, però si el primer "megaplayback" que hagueres vist haguera sigut de Lagy Gaga o Shakira , també pensaries que estava xulo o més be que era cutre?
    Que penseu vosaltres?
    Cris

    ResponElimina
  7. Et deixe aquest també dels AF:
    http://www.youtube.com/watch?v=gsGq5cWD2L0

    ResponElimina