dimarts, 7 de desembre del 2010

Llibertat a Julian Assange!

Este bloc vol solidaritzar-se amb Juilan Assange, cap de Wikileaks, que ha estat detingut fa poques hores al sud d´Anglaterra, segons acaba d´informar el periòdic anglés The Guardian. I exigim la seua llibertat immediata.

Es veia vindre. Wikileaks ha estat la primera assossiació que ha destapat a nivell global totes les mentides que l´status quo ens té amagades. Tots els assassinats que des de Zapatero i Aznar fins Obama han fet i han callat. Totes les martingales que la partitocràcia usa per mantindre´s al poder a costa de les nostres llibertats. Per tot això, Assange ha estat perseguit, amenaçat de mort i, ara, detés. I per això, des d´este xicotet racó, reclamem la seua llibertat. Pel bé de tots. Pel bé de la democràcia.

4 comentaris:

  1. Cal recordar que la acusació per la qual Assange ha segut detés no té res a vore (en teoria) amb Wikilieaks. El càrrecs són per violació i agressions sexuals en Suècia.

    Tal i com hem parlat, Tibu, jo crec que es tracta d'un muntatge per a desprestigiar al fundador de l'organització que tant està fotent-los. Però caldria ser cautes, existeix la remota possibilitat que Julianet siga culpable.

    Si no és culpable, la seua imatge exirà reforçada, si ho és, doncs que ho pague. El problema que veig jo ací, és que no crec que vaja a tindre un judici imparcial, veient els poders que estan interessats que tancar-lo.

    Vorem.

    ResponElimina
  2. D´acord, cal ser cautes, però el que no cal ser és tontos i babaus: si Julianet no s´havera clavat amb ministres i presidents, ara no havera estat detés, t´ho jure.
    I si anaren sols a per la seua persona, per què tallen el finançament via Pay-pal de Wikileaks? per què bombardegen des de la Casa Blanca la web de Wikileaks?.
    Julianet Assange premi Nobel de la Pau!

    ResponElimina
  3. nosaltres podem perdre el temps parlant de tot açò, però els serveis secrets dels estats no perden ni 1 minut.
    Jo també demane llibertat per a Julian Assange!

    ResponElimina
  4. és curiós... en quasi tots els posts publicats pel tibu, ricard i el tibu hi estan d'acord en les seues argumentacions... les seues opinions coincidixen, al menys, en un 90%... pareixeu un matrimoni! xe caseu-vos xeeee!!!

    ResponElimina